EKİBİMİZ

 
 
DİYETİNFO EKİBİ :
 
 
Dyt. Şengül ÜRE
 
Şengül ÜRE   1991 yılında Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldu.
 
1991-2001  yılları  arasında      uluslararası bir bebek maması markasının Türkiye Distirübütöründe satış ve pazarlama ile  başlayan  iş hayatına Eğitim ve Ürün  Müdürü olarak  devam etti . Bebek ve Çocuk Beslenmesi  üzerine  geniş bir alanda çalışmalarını sürdürdü.
 
 2001 - 2006     yılları arasında   TC Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde     klinik ve poliklinik diyetisyeni olarak,      sağlıklı beslenme  obezite ,  diyabet , çeşitli sağlık sorunlarında ve hastalıklarda beslenme , çocuk,  bebelik    , emziklilik   başta olmak   üzere   beslenme bilimine ihtiyaç duyulan tüm alanlarda multidisipliner  bir çalışma anlayışı ile   hizmet vermiştir.
 
Şengül Üre elde ettiği mesleki tecrübeler ve bilimsel çalışmalar ışığında  multidisipliner çalışma  prensibi ve etiğine dikkat ederek  Mart 2006’da DİYETİNFO BESLENME EĞİTİMİ VE DANIŞMANLIĞI MERKEZİ’ni kurmuş ve halen   kurucusu olduğu bu merkezde  kendi misyon  ve vizyonu ile  edindiği bilgi birikimi ve klinik tecrübe ışığında hizmet vermeye devam etmektedir.
 
26 yıllık meslek deneyimi  ile çeşitli dergilerde ve bloglarda beslenme bilimine ihtiyaç duyulan konularda makaleler yazmakta , ve televizyon programlarında  beslenme biliminin temsilcisi olarak toplumu sağlıklı bilgilendirmek   adına yer almaktadır.
 
Danışmanlık merkezinde  devam ettiği mesleki  çalışmasının yanısıra, elde ettiği  bilgi birikimi   ışığında     çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ve  etkinliklerde daha geniş kitlelere ulaşmaya çalışmakta ve ihtiyacı olan kitlelerin hayatlarına  sağlıklı beslenme adına dokunmaya devam etmektedir.
 
 
 
Oğuz ÜRE
 
1986 Marmara üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi (pazarlama ve finans ) bölümü mezunudur.
Profesyonel iş hayatına Pfizer ilaç Satış ve Pazarlama üzerine  hizmet vermiştir. 2006 yılından itibaren Diyetinfo kuruluşunda görev almıştır. Diyetinfo Beslenme Eğitimi ve Danışmanlık  merkezinde Pazarlama   ve Finansmandan  Sorumlusu olarak görevine devam etmektedir.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diyetinfo İletişim / Ulaşım

Telefon 0 216 360 00 50
Whatsapp 0 532 411 30 68

Bağdat Caddesi No: 211/25 Ömür Apt Çiftehavuzlar / Kadıköy / İstanbul

Diyetinfo Güncel

Diyetinfo Güncel arşivi için tıklayınız...
ONLINE BESLENME DANIŞMANLIĞI

Zayıflamak istiyorsunuz
ama vaktiniz mi yok?

E-konsültans, görüntülü
konuşma / danışma
hizmet ile Diyetinfo
her zaman yanınızda.


Randevu için tıklayın
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry