NEDEN Diyetinfo?

 

 

 

Diyetinfo Beslenme Eğitimi ve Danışmanlık merkezinde bilimsel  ve güncel veriler ışığında   “kişiye özel “    genetik, geleneksel  ,sosyal  çevre , biyolojik ve biyokimyasal  veriler , kullanılan ilaçlar  dikkate alınarak    koruyucu ve tedavi edici    kişiye özel TIBBİ BESLENME TEDAVİLERİNİZ  planlanarak  siz değerli danışanlarımıza  hizmet vermeye çalışılmaktadır.

 

Size özel beslenme programlarınız hazırlanırken Beslenme  Diyetetik alanında ;
 
 
-Toplumda bilinç oluşturup farkındalık yaratmak 
 
- Sağlıklı ve kaliteli yaşam  sürdürebilmek  
 
- Beslenme biliminin  önemini anlatmak 
 
-Sürdürülebilir davranış değişikliği kazandırmak
 
- Çeşitli sağlık sorunlarında multidisipliner  çözüm ortaklı bir çalışma sergilemek 
 
İlkeleri her zaman ön planda tutulmaktadır.
 
 
SİZE ÖZEL BESLENME PROGRAMI NASIL DÜZENLENİYOR ?
 
1.ADIM 
Kendinizi hazır hissetiğinizde   sağlığınızı korumak veya tedavinize  yardımcı olmak adına birlikte  hareket etmek  için    karar verdiğinizde   0 216 360 00 50 nolu telefonumuzdan randevu almanızla başlıyoruz.
 
2.ADIM 
Sizin için planlanan ilk randevunuzda  Dyt.Şengül Üre randevunuz süresince beslenme öykünüzü alarak   programınızın ilk aşamasını başlatır. Randevunuza gelirken  yakın zamanda yapılmış kan testleriniz ve  doktorlarınızın önerdiği ilaç vb varsa yazılı veya ilacın kendisini getirmeniz size tedavi programınız süresince  yardımcı olacaktır.
 
3.ADIM 
 Beslenme öykünüz ve sağlık parametreleriniz değerlendirildikten sonra vücut  analiziniz yapılır. Yapılan analiz sonucunda vücudunuzdaki kas yağ vücut suyu  kompozisyonu ve metabolik hız değerlendirilip   analiz sonuçlarınız hakkında bilgilendirilirsiniz. ( hamilelikte emziklilikte ve bazı özel durumlarda  sadece  vücut analizi değil kilo takibi  yapılmaktadır.)
 
4.ADIM
Bel çevresi ölçümü yapılıp değerlendirilir ( Hamilelik veya bazı özel durumlarda kullanılmayabilir )
 
5. ADIM 
Vücut analizi sonuçları ile birlikte diğer biyokimyasal verileriniz  sağlık öykünüz beslenme   alışkanlıklarınız  yaşam biçiminiz  iş yaşantınız  sosyal yaşantınız hareket  ve egzersiz  koşullarınız dikkate alınarak uygulanabilir sürdürülebilir sizinle birlikte size özel renkli çeşitli ve dengeli beslenme programınız hazırlanır.
 
Ve ilk görüşmeniz tamamlanır.
 
 
 
DAHA SONRA NASIL TAKİP YAPILIR ?
 
 Size özel programınızın takibi,  sağlığınızı koruyacak bir şekilde  danışmanlık almak istediğiniz   sağlık sorununa  göre planlanmaktadır.
 
 
NE SIKLIKLA GÖRÜŞMELİYİZ ?
 
Görüşmeler  HER HAFTA  düzenli olarak  gerçekleşir. Beslenme programınızın  süresi  sağlığınız ve uyum süreci  ile programın gidişatına göre birlikte planlanır.
 
 
BESLENME PROGRAMIM İÇİN SÜREKLİ ÖZEL YEMEKLER Mİ  HAZIRLAMALIYIM ?
 
Eğer bir sağlık sorununuz yoksa eviniz de pişirdiğiniz  yemekler iş yerinizde çıkan yemekler ve yemek çeşitlerini  kullanarak kolay ulaşabileceğiniz yiyecekler ile beslenme programınız hazırlanır.
 
Popüler beslenme ürünlerini ve yiyecekleri veya değişik uygulamaları siz eğer talep ederseniz programlarınızda yer alır.Ancak bu şekilde bir talebiniz yok ise 
Her zaman  önceliğiniz kolay ulaşılabilir yiyeceklerden hazırlanan bir program oluşturmaktır.
 
 
BESLENME PROGRAMIM HER HAFTA DEĞİŞİR Mİ ?
 
Kişiye özel hazırlanan beslenme programınız   düzenli takip yapılıyorsa  çeşitli durumlar dikkate alınarak   kilonuz ve vücut analiz sonuçlarınıza göre her hafta değişir. MOTİVASYON DÜZEN DİSPLİN  DOĞRU SONUÇ VE BAŞARI İÇİN sıkı takip her zaman önemlidir.
 
 
BESLENME PROGRAMIM ÇOK KATI VE    KISITLI ,  MI OLACAK ?
 
Beslenme programlarınızda yasak veya  yoksunluk   değil 5N   kuralının öğretmeye çalışırız.Kısıtlı katı uygulaması zor veya hayatınızda  alışkanlık olarak yer alamayacak  bir uygulama ile sürdürebilir beslenme  alışkanlıkları  ve yaşam tarzı kazandırmak  mümkün değildir.
 
 
 
 
 
 

Diyetinfo İletişim / Ulaşım

Telefon 0 216 360 00 50
Whatsapp 0 532 411 30 68

Bağdat Caddesi No: 211/25 Ömür Apt Çiftehavuzlar / Kadıköy / İstanbul

Diyetinfo Güncel

Diyetinfo Güncel arşivi için tıklayınız...
ONLINE BESLENME DANIŞMANLIĞI

Zayıflamak istiyorsunuz
ama vaktiniz mi yok?

E-konsültans, görüntülü
konuşma / danışma
hizmet ile Diyetinfo
her zaman yanınızda.


Randevu için tıklayın
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry